Πρόγραμμα ενημέρωσης στο Γύθειο «Ο ΟΗΕ για σένα»


Ο υπεύθυνος για την Ελλάδα και την Κύπρο στο Γραφείο του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, Δημήτρης Φατούρος, θα επισκεφθεί αύριο το Γύθειο.

Ο κ. Φατούρος θα ενημερώσει τους μαθητές του Λυκείου και του ΕΠΑΛ, για το έργο του ΟΗΕ με την ευκαιρία του εορτασμού της 24ης Οκτωβρίου, ημέρας αφιερωμένης στο έργο του Οργανισμού.

Πρόκειται για το πρόγραμμα ενημέρωσης του ΟΗΕ “UN4U” που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, όπου χιλιάδες μαθητές σχολείων, γυμνασίων και λυκείων από όλο τον κόσμο ενημερώνονται από στελέχη του ΟΗΕ για τον οργανισμό και το έργο του σε όλο τον κόσμο, ενώ αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο ο ΟΗΕ επηρεάζει την καθημερινότητα των κατοίκων του πλανήτη μας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το γραφείο του ΟΗΕ επέλεξε για φέτος τα συγκεκριμένα σχολεία, μετά την επίσκεψη, πέρυσι, στο γραφείο του ΟΗΕ στις Βρυξέλες αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών από το Γύθειο που συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας και τη συμμετοχή μαθητών του ΕΠΑΛ Γυθείου στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της παγκόσμιας εκστρατείας του ΟΗΕ «Το μέλλον που θέλουμε», ο οποίος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο και είχε ως ειδικότερο θέμα το Νερό.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s