Η 2η ημέρα Γιαννημάρα στην Αυστραλία


Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Αυστραλία, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας.

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Αυστραλία, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής ξεκίνησε με συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή Τουρισμού του Δήμου Μελβούρνης.

Ακολούθησε συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού στα Ευρωπαϊκά Κράτη της Περιφέρειας της Βικτώρια.

Στη συνέχεια τα μέλη της αποστολής επισκέφτηκαν το κτίριο της Βουλής και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κάτω Βουλής και τον Πρόεδρο της Γερουσίας.

Το μεσημέρι ο Δήμαρχος παρακάθισε σε επίσημο γεύμα στη Βουλή που παρέθεσαν οι δύο Πρόεδροι και στο οποίο παρευρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Καράογλου, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Μελβούρνη, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη, ο Έλληνας Υπουργός στην Κυβέρνηση της Βικτώρια, κ. Κότσιρας, Έλληνες βουλευτές του Κοινοβουλίου της Μελβούρνης και φιλέλληνες Αυστραλοί βουλευτές, μέλη της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας – Αυστραλίας της Βουλής.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ολοκλήρωσε της συναντήσεις και συζητήσεις με τουριστικούς πράκτορες, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου της Μελβούρνης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος έχει έλθει σε επικοινωνία με 2 Μανιάτικους συλλόγους (Δυτικής και Ανατολικής Μάνης) με τους οποίους θα προγραμματιστούν διάφορες συναντήσεις του Δημάρχου.

Πηγή: pelopsnews.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s