Εκστρατεία προληπτικής ιατρικής σε όλους τους μαθητές της Ανατολικής Μάνης


Εκστρατεία προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης στα δημοτικά σχολεία και το γυμνάσιο Ανατολικής Μάνης διοργανώνει το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», με έδρα το νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού», από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 2 Φεβρουαρίου.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος με τον διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη ζωή». Εθελοντές ιατροί και νοσηλευτές από το νοσοκομείο Παίδων και ιατροί των τριών όπλων των ενόπλων δυνάμεων θα βρίσκονται στην Ανατολική Μάνη, για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις όλου του παιδικού πληθυσμού και, πέραν αυτών, θα εμβολιαστούν τα παιδιά που δεν έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες που αφορούν στην πρόληψη και την ψυχική υγεία, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, εφήβους και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη σύμπραξη του ΓΕΝ και του ΓΕΕΘΑ και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Παιδείας και Υγείας, καθώς και του δήμου Ανατολικής Μάνης.

newsmessinia.blogspot.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s