ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ. ΜΑΝΗΣ


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Καρδαμύλης, μεταξύ του δημάρχου Δυτικής Μάνης, Δημητρίου Γιαννημάρα και του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γεωργίου Μπέζου, με σκοπό την πιο ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία των δυο πλευρών.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η πολιτική μηχανικός Σοφία Κορακοβούνη, συζητήθηκαν διάφορα θέματα υγείας που αφορούν στο δήμο Δυτικής Μάνης. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου Δυτικής Μάνης και του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με σκοπό τη συντήρηση, επισκευή και τον εξοπλισμό του Περιφερειακού Ιατρείου του Κάμπου.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας στο δήμο, για τους οποίους δεν είναι εύκολη η μετάβαση σε κάποιο Περιφερειακό Ιατρείο ή στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, ζήτησε από τον κ. Μπέζο τη διαμεσολάβησή του, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, μέσω της επίσκεψης ιατρών (για συνταγογράφηση) στα απομακρυσμένα ορεινά χωριά.

Τέλος, δεδομένου ότι ο δήμος Δυτικής Μάνης είναι ενταγμένος στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και έχει διάφορες προσφορές φαρμάκων στη διάθεσή του, ζήτησε τη βοήθεια του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου μέσω του διοικητή, προκειμένου να γίνει η ορθολογικότερη χορήγησή τους.

Pelopsnews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s