Επίτιμος δημότης Μάνης ο Θανάσης Μαρτίνος


Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με το ΙΓΜΕ για την ανόρυξη διερευνητικών γεωτρήσεων, πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης μεθαύριο Παρασκευή, στις 7 το βράδυ.
Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να ανακηρύξει επίτιμο δημότη τον Θανάση Μαρτίνο – φίλο της Μάνης με καταγωγή από τη Στεμνίτσα, που χρηματοδότησε την ανακατασκευή δύο βυζαντινών ναών στην Καστάνια και την προμήθεια του μηχανολογικού εξοπλισμού στο λαογραφικό μουσείο της Πλάτσας.

Το Δ.Σ. Δυτικής Μάνης πρόκειται να αποφασίσει την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με δημοσίευση προκήρυξης, για την σύναψη σύμβασης για την αποκομιδή, μεταφορά και διάθεση των απορριμμάτων του Δήμου. Ακόμα, θα ασχοληθεί με: Την αδειοδότηση υφιστάμενων δικαιωμάτων χρήσης νερού. Τη διάλυση της σύμβασης του έργο προστασίας και στήριξης πρανών στο λιμάνι της Καρδαμύλης. Την έγκριση της μελέτης για την αποκατάσταση σήμανσης και ανάδειξη παλιών μονοπατιών του Δήμου. Την αποδοχή χρηματοδοτήσεων από το υπουργείο Εσωτερικών.

Eleftheriaonline

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s