Ο δήμος Δ. Μάνης οργανώνει εκδήλωση για την υπέρταση το Σάββατο στη Στούπα


Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και αφιερώνεται κάθε χρόνο σε κάποιο θέμα σχετικό με την Υγεία. Το θέμα στο οποίο εστιάζεται ο εορτασμός της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας, είναι η αρτηριακή υπέρταση και οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία.

Με αφορμή τον εορτασμό αυτό, ο Δήμος Δυτικής Μάνης διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Στούπας. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευρύτερη δημοσιότητα του θέματος, η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση σχετικών νοσημάτων.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο ιατρός Μανώλης Μάκαρης – Επιμελητής Β’ Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Μεσσηνίας και Συντονιστής ο ιατρός Χρίστος Γώγος – Νευροχειρουργός, διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, Γενικός Γραμματέας Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. η οποία θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ANATS AE – προϊόντα υγείας, θα γίνει μέτρηση της πίεσης των παρευρισκομένων, ενώ μετά από κλήρωση, θα δοθούν δωρεάν πιεσόμετρα.

Pelopsnews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s