Ταξίδι-παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων της Δυτικής Μάνης


Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, θα διοργανώσει – σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) – ένα ταξίδι γνωριμίας των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων, στην περιοχή της Δυτικής Μάνης. Ό δήμος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, συνεχίζει τις προσπάθειες για την προβολή της περιοχής και τη δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 19 έως τις 21 Απριλίου 2013, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων να γνωρίσουν την τουριστική προσφορά της περιοχής μας και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες, με στόχο την τουριστική της ανάπτυξη και θα περιλαμβάνει προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις στην περιοχή της Δυτικής Μάνης.

Οι ολιγόλεπτες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 μεταξύ των τουριστικών – ταξιδιωτικών γραφείων από την Ελλάδα με επαγγελματίες του τουρισμού (καταλυματίες και εστιάτορες) από την περιοχή της Δυτικής Μάνης.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτριος Γιαννημάρας καλεί όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων και τους εστιάτορες του Δήμου Δυτικής Μάνης να συμμετέχουν σε αυτά τα workshops, έτσι ώστε να διερευνήσουν πιθανές επαγγελματικές συνεργασίες με τους τουριστικούς πράκτορες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων, παρακαλούνται οι τουριστικοί επιχειρηματίες να επικοινωνούν με την Ματίνα Σουμή (Ειδική Συνεργάτιδα του Δήμου Δυτικής Μάνης – τηλ. 27210 64120 / email: info@dimosdytikismanis.gr).

Pelopsnews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s