Εγκαινιάζεται στις 21 Απριλίου στον Κάμπο Δ. Μάνης το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Εγκαινιάζεται την Κυριακή, 21 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ. το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο που οργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Μάνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, με σκοπό να βοηθήσει αυτή τη δύσκολη περίοδο όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν σοβαρή ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα και ρουχισμό. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμαρχο Δυτικής Μάνης, Δημήτριο Γιαννημάρα. Το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο θα στεγάζεται στην Τοπική Κοινότητα Κάμπου, στο κτίριο που βρίσκεται πίσω από το Δημοτικό Κατάστημα.

Την ίδια ημέρα, θα γίνει τρισάγιο στη μνήμη του αείμνηστου Σωτηρίου Κουκή του Σταύρου, δωρητή των κτιρίων που στεγάζουν τις δημοτικές υπηρεσίες του τέως Δήμου Αβίας.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτριος Γιαννημάρας, καλεί όλους τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Τα πράγματα θα παραλαμβάνονται από την κυρία Ευανθία Κουκή, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Απριλίου από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αβίας.

Eleftheriaonline

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s