Ξεκίνησε να λειτουργεί το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο στον Κάμπο Δυτικής Μάνης.


Πραγματοποιήθηκαν εχθές, Κυριακή 21 Απριλίου 2013, από το Δήμαρχο Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριο Γιαννημάρα, τα εγκαίνια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, το οποίο στεγάζεται στην Τοπική Κοινότητα Κάμπου, στο κτίριο που βρίσκεται πίσω από το Δημοτικό Κατάστημα.

Πλήθος πολιτών τίμησε με την παρουσία του την τελετή και επικρότησε την πρωτοβουλία ίδρυσης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενός θεσμού που αποτελεί μοχλό στήριξης για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Πριν από τα εγκαίνια έγινε τρισάγιο από τον πατέρα Σωφρόνιο, στη μνήμη του αείμνηστου Σωτηρίου Κουκή του Σταύρου, δωρητή των κτιρίων που στεγάζουν τις δημοτικές υπηρεσίες του τέως Δήμου Αβίας. Η εγγονή του, κα Αλεξάνδρα Κοντοπούλου αναφέρθηκε στον παππού της και τη σημαντική προσφορά του στην περιοχή της Μάνης.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτριος Γιαννημάρας, ευχαρίστησε την οικογένεια Κουκή και έκανε μια σειρά προτάσεων προς τιμήν του αείμνηστου δωρητή, οι οποίες θα συζητηθούν σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ανακοινωθούν και επίσημα.

Επιπλέον, ευχαρίστησε όλους, όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας : τις επιχειρήσεις – χορηγούς, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπό τους με την προσφορά προϊόντων, τους εθελοντές του Δήμου που στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία και όλους τους πολίτες που προσφέρουν κάτι από το υστέρημά τους.

Lakoniapress

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s