Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη, Σάββατο 08 Ιουνίου 2013


Αφίσα

Για ακόμα μία χρονιά το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης δηλώνει παρόν και υπερήφανος διοργανωτής της τρίτης κατά σειρά εκδήλωσης “ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ” στη Μάνη στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης «Τοπική Αυτοδιοίκηση & Πρόληψη».

Οι ανάλογες εκδηλώσεις των δύο προηγούμενων ετών, δημιούργησαν μία ακολουθία που δεν μπορεί παρά μόνο να συνεχιστεί με πορεία εξέλιξης, αποδέκτες το κοινωνικό σύνολο και προορισμό τη διάδοση της αξίας της Πρόληψης.

Η μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, υποδηλώνει την αδιαφιλονίκητη αναγνώριση της προσφοράς κατά τις εργασίες της εκδήλωσης παρά τη δυσανάλογα σύντομη διάρκειά της.

Κλιμάκιο καταξιωμένων ιατρών θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Σκοπός η δωρεάν παροχή

ιατρικών συμβουλών σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης και φροντίδας.

Οι ειδικότητες των ιατρών είναι: Καρδιολογία, Πνευμονολογία, Ορθοπαιδική, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Παιδιατρική, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Χειρουργική Μαστού, Ουρολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Οφθαλμολογία, Γενική/Οικογενειακή Ιατρική.

Προσκαλούμε τους πολίτες της Μάνης να προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο 08 Ιουνίου 2013 και ώρα 08:00—15:30. Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του συνόλου των προσερχόμενων πολιτών, παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να προσέλθει στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας για δήλωση συμμετοχής.

Εργαζόμαστε συστηματικά για την αναβάθμιση του μοναδικού Υγειονομικού Σταθμού της σαγηνευτικής αυτής γωνιάς της Γηραιάς Ηπείρου. Οδεύουμε προς την καθιέρωση της εκδήλωσης “ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ” δίνοντας έμφαση όχι στον επετειακό της χαρακτήρα, αλλά στην αποτύπωση της αξίας της πρόληψης στη συνείδηση των πολιτών.

Η απροσποίητη ικανοποίηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s