Συναντήσεις με τους Δημάρχους της Μάνης για τη δημιουργία υδατοδρομίων


ατρκξΣυνάντηση με τον κύριο Νικόλα Χαραλάμπους – Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA2, είχε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, κ. Δημήτριος Γιαννημάρας, με σκοπό να συζητηθεί η προοπτική δημιουργίας Υδατοδρομίου, στη Δυτική Μάνη.

Στη συζήτηση – μεταξύ άλλων – αναφέρθηκαν τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα, αφού θα δημιουργηθεί σημαντική αναπτυξιακή προοπτική.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης, τόνισε ότι ο Δήμος αντιμετωπίζει κατ’αρχήν θετικά μια τέτοια πρόταση – στο βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί εφικτή – και θα προωθήσει τις νόμιμες διαδικασίες

SONY DSC

Ξεχωριστές συναντήσεις είχε χθες και σήμερα ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, συναντήσεις που άπτονταν θεμάτων τουρισμού, πολιτισμού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Χθες στο γραφείο του τον επισκέφθηκαν επιχειρηματίες που ασχολούνται με το χώρο των υδροπλάνων και ανέλυσαν στον κο Ανδρεάκο τα σχέδιά τους για το κομμάτι αυτό του τουριστικού προϊόντος, που από ότι διαφαίνεται θα λύσει το γόρδιο δεσμό της ελλιπούς θαλάσσιας προσέγγισης αλλά και τον αποκλεισμό  λιμανιών και θαλάσσιων προορισμών της χώρας μας.

Υδατοδρόμια και υδροπλάνα είναι ένα κομμάτι που κινείται πια με ευοίωνες προοπτικές  στη χώρα μας μιας και έχει ψηφιστεί νόμος ο οποίος δημιουργεί σαφές και ελκυστικό θεσμικό πλαίσιο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s