Εξαφανίσθηκε η παραλία στο Ακρογιάλι – Άλλαξε η εικόνα προς Κιτριές


 

Της Βίκυς Βετουλάκη

Ανεπαίσθητες είναι οι βελτιώσεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα στο δρόμο Παλιόχωρας – Κιτριών, ενώ εμφανής είναι η αλλαγή της εικόνας σε δύο σημεία πριν από το Ακρογιάλι, όπου οι σωροί μεγάλων ποσοτήτων σκουπιδιών, επιτέλους εξαφανίσθηκαν. Ωστόσο, μεγάλο πλήγμα (έστω και προσωρινό) για την περιοχή του Ακρογιαλίου είναι η εξαφάνιση των 2/3 της παραλίας, με την προσάμμωση να μην έχει γίνει ακόμα.

Γκρινιάζουν
Καταστηματάρχες της περιοχής εξακολουθούν να γκρινιάζουν για την κατάσταση του δρόμου, καθώς στη συνάντηση μαζί τους το Μάιο, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δημήτρης Γιαννημάρας, υποσχέθηκε για την καλοκαιρινή περίοδο να κλείσουν οι λακκούβες πρόχειρα, καθώς το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί έργο ασφαλτόστρωσης.
Ελάχιστη ποσότητα πίσσας βελτίωσε ελαφρώς την κατάσταση, με την κακή εικόνα του δρόμου, όμως, να συνεχίζει να αφήνει «ανεξίτηλα σημάδια κακών αναμνήσεων» σε επισκέπτες.
Από την άλλη πλευρά, ο Δήμος απομάκρυνε άμεσα τους σωρούς των σκουπιδιών σε πλατώματα δίπλα στο δρόμο, πριν από το Ακρογιάλι, τα οποία είναι πλέον καθαρά.
Τέλος, επιτακτική είναι η ανάγκη να προχωρήσει σύντομα η προσάμμωση στην παραλία του Ακρογιαλίου, η οποία, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, έχει εξαφανισθεί.

Tharrownews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s