Ο δήμαρχος δυτικής Μάνης για τις «απαγορευμένες» ρακέτες Ιουλίου – Αυγούστου


Σε γραπτές καταγγελίες λόγω ατυχημάτων απέδωσε το γεγονός ότι αποφασίστηκε «απαγορευτικό» για το παίξιμο ρακετών το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου ο δήμαρχος δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας.

«Από πέρυσι είχαν αρχίσει κάποιες διαμαρτυρίες κατοίκων σχετικά με τις ρακέτες και την επικινδυνότητά τους. Επειδή πιστεύουμε ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους και ανήκει σε όλους με σεβασμό από όλους προς όλους το αφήσαμε.

Φέτος το ζήτημα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν και γραπτώς και με επίσκεψη στα διοικητικά συμβούλια των επαγγελματιών όλης της περιοχής και των καταλυματιών ομόφωνα αποφάσισαν να εισηγηθούν να συζητηθεί η διακοπή του παιξίματος των ρακετών για κάποιο χρονικό διάστημα επειδή η επικινδυνότητά του είναι μεγάλη», επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν υπήρχαν τραυματισμοί, ο δήμαρχος δυτικής Μάνης απάντησε βεβαίως, τονίζοντας πως μετά την απόφαση υπήρξε και νέα αναφορά από λουόμενο που το παιδί του χτυπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Το ζήτημα τέθηκε επί τάπητος και στη συζήτηση πήραν μέρος και πολίτες και πραγματικά δεν ήταν στην όλη μας διάθεση να προχωρήσουμε σε μια τέτοια κίνηση αλλά το κάναμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους τραυματισμούς», επισήμανε.
Η απόφαση «απαγορευτικού» για το παίξιμο ρακετών στην Καλόγρια το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου ωστόσο βρήκε αντίθετους αυτούς που απολαμβάνουν το συγκεκριμένο σπορ στις παραλίες, με τον δήμαρχο να επισημαίνει πως τον επισκέφτηκαν πολλοί νέοι της περιοχής που έπαιζαν ρακέτες.

«Είπα στους νέους αυτά που μου λένε προφορικά, να μου τα δώσουν και γραπτώς ώστε να ξανατεθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο», σημείωσε, τονίζοντας πως η άρση της «απαγόρευσης» είναι στο «τραπέζι».

Tharrownews

Advertisements

One thought on “Ο δήμαρχος δυτικής Μάνης για τις «απαγορευμένες» ρακέτες Ιουλίου – Αυγούστου

  1. Πρωτότυπη απαγόρευση.Δεν έχω ακούσει να έχει συμβεί σε άλλη παραλία.Οι απαγορεύσεις δεν ακούγονται όμορφα.Πάντα υπάρχει και η μέση λύση.Ας βάλει μερικές ανακοινώσεις ο Δήμος,όσοι παίζουν ρακέτες,να μην ενοχλούν τους άλλους λουόμενους.Τα νιάτα πάντα είναι ζωηρά,και έτσι πρέπει να είναι.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.ΜΠΟΥΖΙΚΑΚΟΣ
    ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s