Θα πέσει άσφαλτος στο δρόμο από Αρχοντικό προς Κιτριές


Σε φάση υλοποίησης, αρχίζει να μπαίνει ένα έργο που έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορά τη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης στο δρόμο από τα όρια του Δήμου Δυτικής Μάνης (Αρχοντικό) έως τις Κιτριές, στο μοναδικό οδικό άξονα που συνδέει αυτά τα δύο σημεία.

Κι αυτό δε θα γινόταν χωρίς την εγκατάσταση αναδόχου από την επιβλέπουσα μηχανικό Βασιλική Κυβέλου, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες και να υλοποιηθεί η μελέτη «Ασφαλτοστρώσεις τμημάτων δρόμων στις περιοχές Αρχοντικό – Κιτριές, Χαραυγή και Πετροβούνι Δήμου Δυτικής Μάνης».

Σύμφωνα με το δήμαρχο Δυτικής Μάνης Δημ. Γιαννημάρα «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από το Δήμο – και καιρού επιτρέποντος – προκειμένου τα αναγκαία αυτά έργα ασφαλτόστρωσης να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε για την κατανόηση των δημοτών και των οδηγών των διερχόμενων οχημάτων. Επιπλέον, τους εφιστούμε την προσοχή, ώστε να συμβουλεύονται και ακολουθούν τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων, έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες».

Tharrosnews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s