Σε εξέλιξη το έργο Γύθειο-Αρεόπολη-Γερολιμένας


Το εργοτάξιο του έργου Γύθειο-Αρεόπολη-Γερολιμένας επισκέφθηκε την Πέμπτη 22-11-2013 η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λακωνίας προκειμένου να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία της  υπό κατασκευή οδού.

Κατά την επιτόπου επίσκεψη, η κ. Τζανετέα , είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να διαπιστώσει ότι οι εργασίες κατασκευής τεχνικών που έχουν ξεκινήσει από 17 Σεπτεμβρίου και οι χωματουργικές εργασίες σε διάφορα σημεία του δρόμου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό περίπου 13.000.000 € και αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση τον Οκτώβριο του 2015.

Η κ. Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίησή  της για την πορεία των εργασιών και τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το σημαντικότερο οδικό άξονα του νοτιοδυτικού τμήματος της Λακωνίας και με την ολοκλήρωση του θα επιτευχθεί αφενός  η ασφαλής κυκλοφορία των χρηστών του και αφετέρου η γρήγορη μετάβαση σε πολλούς και σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην περιοχή της Μάνης.

Pelopsnews

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s