Διαγωνισμός 284.000 ευρώ για τα απορρίμματα του Δήμου Δυτικής Μάνης


Στα 63 ευρώ ο τόνος πλέον ΦΠΑ υπολογίστηκε το κόστος για τη μεταφορά και διάθεση απορριμμάτων του Δήμου Δυτικής Μάνης, που δημοπρατείται για ένα έτος με συνολικό προϋπολογισμό 284.760 ευρώ με ΦΠΑ.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους (ανταποδοτικά) και ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης.

Ο ανάδοχος θα εκτελεί τις εργασίες μεταφοράς και διάθεσης του συνόλου των σύμμεικτων αστικών απορριμμάτων του Δήμου Δυτικής Μάνης, με δική του ευθύνη και δαπάνες, σε χώρο νόμιμης διάθεσης ή επεξεργασίας στερεών αστικών απορριμμάτων. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, καθώς και τα τεύχη διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου (τηλ. 27210-64128 και fax 27210-64100), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Όπως αναφέρεται, αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η εργολαβική ανάθεση της μεταφόρτωσης, μεταφοράς και διάθεσης των σύμμεικτων αστικών απορριμμάτων του Δήμου Δυτικής Μάνης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Αν, στο μεταξύ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Πελοποννήσου δοθεί οριστική λύση ή ο Δήμος Δυτικής Μάνης εξεύρει προσωρινή λύση επεξεργασίας των απορριμμάτων, η σύμβαση που θα προκύψει από το συγκεκριμένο διαγωνισμό θα λύεται αζημίως για το Δήμο.Ειδάλλως, θα μπορεί να παραταθεί για ακόμη ένα έτος, με τους ίδιους όρους και τη σύμφωνη γνώμη των συμβαλλομένων.

Tharrosnews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s