Προϊσταμένους τμημάτων ζητά ο Δήμος Δυτικής Μάνης


Την πλήρωση των θέσεων προϊσταμένων Τμημάτων προκήρυξε ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Δ. Γιαννημάρας, για τα Τμήματα: -Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης -Περιβάλλοντος και Καθαριότητας -Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών -ΚΕΠ -Τεχνικών Υπηρεσιών. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν οι υπάλληλοι με βαθμό Α΄, Β΄, Γ΄ ή Δ΄ εφόσον ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι με αυτές τις προϋποθέσεις, τότε μπορούν να είναι υποψήφιοι με τον αμέσως κατώτερο βαθμό και εφόσον δεν υπάρχουν ούτε οι ανωτέρω, τότε υπάλληλοι με τον αμέσως μετά από αυτόν κατώτερο βαθμό.

Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για την επιλογή προϊσταμένων οποιουδήποτε επιπέδου οργανικής μονάδας υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχών 4 μηνών για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη διαγραφή του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση ή και να αποστείλουν με συστημένη επιστολή υποψηφιότητα, που να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών από αύριο έως και τις 20 Δεκεμβρίου.

Tharrosnews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s