Προληπτική παιδιατρική στο Δήμο Δυτικής Μάνης


Εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές του Mη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά» σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Μάνης, θα πραγματοποιήσουν εκστρατεία προληπτικής παιδιατρικής στην περιοχή της Δυτικής Μάνης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστηρίζουμε τη ζωή».

Το κλιμάκιο που θα επισκεφθεί την περιοχή από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου θα αποτελείται από έμπειρους παιδίατρους με εξειδίκευση στην Αλλεργιολογία, Πνευμονολογία, Νεογνολογία, Παιδοχειρουργική, Παιδοκαρδιολογία, Οδοντιατρική, Ψυχολογία και Ωτορινολαρυγγολογία.

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου του Κάμπου και του Νηπιαγωγείου του Σταυροπηγίου θα εξεταστούν στα σχολεία τους την Παρασκευή 28 Μαρτίου. Ολα τα άλλα παιδιά θα εξεταστούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας και το ιατρικό κλιμάκιο θα είναι εκεί καθημερινά από την Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται υπό την αιγίδα των υπουργείων Υγείας και Παιδείας (ΥΠΑΙΘΠΑ) με στόχο την πρόληψη, την καταγραφή των αναγκών, την αντιμετώπιση των προβλημάτων -όπου είναι εφικτό- και την παραπομπή για περαιτέρω διερεύνηση σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, εάν χρειαστεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s