Κυριακή 25 Μαΐου: Στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας


«Κυριακή 25 Μαΐου 2014: ψηφίζουμε και περπατάμε για μια ακόμη Κυριακή. Αυτή τη φορά στην όμορφη διαδρομή Σταυροπήγιο – Καρδαμύλη» αναφέρει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας σε ανακοίνωσή του-κάλεσμα.

«Η εξόρμηση θα γίνει στα μονοπάτια της Μεσσηνιακής Μάνης, σε μια πορεία που αποκαλύπτει στο μη μυημένο επισκέπτη μερικές ιδιαίτερες και πανέμορφες γωνίες της μεσσηνιακής αλλά και της μανιάτικης γης. Θα περπατήσουμε στο μονοπάτι που συνδέει το Σταυροπήγιο με την Καρδαμύλη και περνά πάνω από έναν κρυμμένο και άγνωστο (σε όσους χρησιμοποιούν μόνο το αυτοκίνητο στις μετακινήσεις τους) κόλπο της Μεσσηνίας.

Στην Καρδαμύλη θα συνεχίσουμε περπατώντας στα ιστορικά μνημεία της περιοχής σε μια διαδρομή που διέρχεται τα χωριά Αγία Σοφία και Πετροβούνι και με μοναδική θέα στον Ταΰγετο, τα φαράγγια του και τις παραλίες στους πρόποδές του.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, τόσο πριν όσο και μετά το πέρας της εξόρμησης» εξηγεί ο Ορειβατικός.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 το πρωί της Κυριακής από τα γραφεία του Συλλόγου.

Βαθμός δυσκολίας: 1 Ώρες πορείας: 4 Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού (κάθε βράδυ μετά τις 9.00, τηλ. 2721097733) και στο τηλ. 6979104433. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι και αύριο το βράδυ, 23/5.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s