Εποχιακό Προσωπικό Ζητεί Ο Δήμος Δυτικής Μάνης


Προσωπικό για δίμηνη απασχόληση ζητά ο Δήμος Δυτικής Μάνης

Μπορεί να ικανοποιήθηκε το αίτημα του Δήμου Δυτικής Μάνης από το υπουργείο Εσωτερικών, για την πρόσληψη τριών ατόμων ως προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα (ενός οδηγού και δύο εργατών γενικών καθηκόντων), αλλά κατά τα φαινόμενα δεν αρκεί.

Για το λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά τη στελέχωση του Δήμου με επιπλέον τρία άτομα, που θα απασχοληθούν για ένα δίμηνο (επίσης ένας οδηγός και δύο εργάτες γενικών καθηκόντων). Όπως σημειώνεται στο σκεπτικό της απόφασης, κύριο χαρακτηριστικό του Δήμου Δυτικής Μάνης είναι η έντονη τουριστική κίνηση, που οφείλεται στο θαυμάσιο τοπίο και τις φημισμένες παραλίες του.

Επίσης, την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχουν αυξημένες, έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες, που δεν μπορούν να καλυφθούν από το υπάρχον μόνιμο και αορίστου χρόνου προσωπικό (6 άτομα) και το υπό πρόσληψη ορισμένου χρόνου προσωπικό που εγκρίθηκε (3 άτομα).

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης αποφάσισε να ζητήσει την πρόσληψη τριών πυροφυλάκων με δίμηνη απασχόληση, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για πυροπροστασία για την κάλυψη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου και ειδικότερα του δάσους της Βασιλικής, που είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενώ ζητά και την πρόσληψη, επίσης επί δίμηνο, πέντε ναυαγοσωστών για τις παραλίες Στούπα, Καλόγρια και Σάντοβα. 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s