Εγκαίνια Του Δρόμου Βελονά – Λαγκάδια Στο Σταυροπήγιο Έξω Μάνης


ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την υπ’ αριθμ. 3700 / 18-03-2014 Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων / Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγράμματος «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013», εντάχθηκε μελέτη του Δήμου Δυτικής Μάνης με θέμα «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση δρόμου πρόσβασης αγροτικών περιοχών Βελονά – Λαγκάδια» του Δήμου Δυτικής Μάνης, με προϋπολογισμό 465.000€.

Σήμερα, η Δημοτική Αρχή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 και ώρα 18.00 και στην αρχή του δρόμου προς Βελονά της Τοπικής Κοινότητας Σταυροπηγίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του παραπάνω ολοκληρωθέντος έργου, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον Μηχανικό κ. Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος συνέταξε τη μελέτη, όλες τις Υπηρεσίας και Αρχές που προώθησαν τις διαδικασίες στο συντομότερο χρονικό διάστημα και τον εργολάβο του έργου κ. Ψυχογυιόπουλο Ηλία, ο οποίος και το παρέδωσε πριν από τη συμβατική ημερομηνία. Η Δημοτική Αρχή εύχεται το έργο αυτό να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο στην περιοχή.

Pelopsnews

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s