Ζητούν επέκταση των αστικών δρομολογίων στη Μικρή Μαντίνεια


d6345b0f2a2c53653c2ff3e06814a38e_l

Συνάντηση σχετικά με την πιθανότητα επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας έως τη Μικρή Μαντίνεια, είχαν με το δήμαρχο Καλαμάτας, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μικρής Μαντίνειας Στέλιος Λιακέας και Βέργας Παναγιώτης Χειλάς, καθώς και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρής Μαντίνειας Εφη Καμπουγέρη.

 

Εθεσαν το θέμα κάλυψης με αστική συγκοινωνία των περιοχών τους, δηλώνοντας ότι δεν εξυπηρετούνται με την υπάρχουσα συγκοινωνιακή κάλυψη.

Ο κ. Νίκας τους ζήτησε να συζητήσουν με το Αστικό ΚΤΕΛ για τη δυνατότητα που έχει να τους εξυπηρετήσει και για την πιθανή συχνότητα των δρομολογίων, αλλά και με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ υπάρχει και η παράμετρος της εξυπηρέτησης της περιοχής μέχρι τις Κιτριές. Θα πρέπει, επίσης, να συζητήσουν και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σχετικά με το εάν προτίθεται να επεκτείνει την αστική περιοχή στις παραπάνω περιοχές, κάτι που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την κάλυψή τους από αστική συγκοινωνία.

Ο δήμαρχος είπε πως ο δήμος δεν έχει αντίρρηση σχετικά με την προοπτική επέκτασης της αστικής συγκοινωνίας στις περιοχές τους.

Eleftheriaonline

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s